1: Am alergat odata cu timpu`...: niste copii ce o ard pe wireless...
javascript:void(0)

luni, 30 iunie 2008

niste copii ce o ard pe wireless...

obisnuita vineri. umblatura. aniversare. bere. fuga. bagaj. gara. Raluca. se anunta o intarziere: 90 de minute. tren, romania, intarziere, mizerie, bucuresti, cald. cismigiu, Raluca, 1/4 de bere. somn.
cald. umblatura. cismigiu, biblioteca, Mircea. Chinuindu`ma cu raluca`n baie vreo 10 min, exact degeaba, hotaram sa o luam la pas. ajungem intr`un parculet amenajat pt copii. incepe sa dea cu picuri. nu terminasem de "discutat", deci ajungem intr`un fel de castel pt copii prin nisipul ud. bine`nteles, printre obstacole... . trece cam o ora, pana decidem sa ne luam inima`n dinti si sa fugim in foisor. pana am trecut iar printre obstacole ne`am facut leoarca. apare Boby sa ne salveze cu o umbrela...
ajungem leoarca la un restaurant indian... nice place...weird place...
deja uscati dam o fuga in Music Club. muzica si atmosfera ok. niste pisicoase, dar ne`am descurcat. noroc cu baietii si`un pahar de vin ce l`am ciocnit in cinstea serii. cam nonconformiste fetele astea 2! (oare?)
dupa ce termina band`ul preferam sa ne mutam anatomiile in Expirat. tequila shots, salitos.. muzica.. zbenguiala... destrabalare... Raluca, prea`n centru atentiei eram! pana si femeile se uitau dupa noi. Boby, obosit se retrage. noi continuam sa ne dezmortim. cum pleca raluca afara sau la baie, ma trezeam cu diversi indivizi "imi placi. doar atat. nu are rost sa`ti spun numele meu. nu?" sau "ce`ti pot oferi de baut?" sau "cate`un salitos pt tine si prietena ta?" (la naibii cu cei ce nu inteleg 2 fete ce vor doar sa se simta bine..)
seara s`a terminat cand soarele deja lucea sus pe cerul senin iar afara deja era zapuseala.
trezire. papa. somn. seara. terasa. suc. Boby cu 2 prieteni. ne simteam putin sub lupa...
tarziu. taxi. gara. dani? companie. brasov. rau. casa. am trezit lumea pe la 3.. sa stie ca am ajuns.
somn. prea multe de recuperat.
abis! nu va puneti cu obstacolele din parculetele pt copii!

2 comentarii:

wilde'n free spunea...

:) si daca vreau si eu sa ma simt copil si nebun? daca vreau si eu sa va ofer ceva de baut doar pentru a sta cu voi? ... si poate nu o sa va para rau nici voua... poate radem si povestim impreuna... sau era un moment doar pentru tine si ea? :) ea ... raluca...

Anonim spunea...

de ce nu:)