1: Am alergat odata cu timpu`...: cu Bevasta Hardcore Wireless ~ completarea
javascript:void(0)

marți, 24 iunie 2008

cu Bevasta Hardcore Wireless ~ completarea

Odihnindu`mă, încep să`mi amintesc mai multe detalii… le înşir anapoda, fără vreo ordine cronologica; fără nici un fel de ordine. În Vamă, ne`am relaxat total. Fără reguli, doar cu linişte, pace şi iubire (multă iubire dom`le).

Dumincă dimineaţa, răsărit. După mirifca împiedicare a lui Tudor, o zăresc pe Raluca mea dezbrăcându`se (lumea din jur se chinuia să`i vadă sânii dezgoliţi… ~prea sufletistă :D) şi aruncându`se în valuri. în acel moment s`a dat startu` înotului. Toţi de pe plajă se aruncau euforici în apă privindu`mă pe mine de`abia ieşită din mare cu hainele ude şi pe Raluca înotând voioasă. Răsărit. Momentul în care apa este curată limpede, şi caldă.

Vineri seară, ameţite de euforia vămii, dansam desculţe pe nisipul ce`abia se răcea. Lumea, marea, nisipul, stelele, luna cea roşie, cerul… totul era al nostru!

Vineri seară; fiind aşa euforice lumea ne cerea sau ne oferea diverse. La un moment dat chiar erau 2 persoane ce încercau să ne bage`n panică. Dubioşi rău oamenii ăia. Bine că după ce ne`au enervat au plecat.

În tot timpul petrecut m`am simţit ciudat când eram prin preajma Ralucăi şi a lui George… ciudate reacţii, gesture, priviri… sau o fi fost doar o impresie? Nu! în mod sigur nu a fost doar o impresie… mai ales că se stiu de ceva timp…

Eh, deci aştept un nou moment euforic, într`un loc mirobolant cu o atmosferă mirifică!

nisip,valuri,pescăruş,soare,răsărit,raluca,hand,shire,shrooms,salvamar --> frumos cândva, undeva în vamă. Vama e schimbată dar trăirile doar omul şi le schimbă. eu m`am simţit extraordinar deşi vorba Ralucăi “parcă se transformă în MiniMamaia”.

Cu nisip în păr, sare pe piele, cântec îngânat de pescăruşi şi de valuri, cu linişte şi pace;

aceeaşi rux

3 comentarii:

Laura spunea...

POate CRITIC, ai numi asta, dar nu stiu ce m-a apucat ! Starile astea pe care le zici tu egal Vama Veche, DAR!!! E neaparat sa pleci acolo ca sa te regasesti in starile astea euforice? Eu cred ca omul ar putea sa fie in starea "Vama veche" si fara sa mearga acolo ! Cap ou pas cap?

rux spunea...

clar cap! era ideea de mare, nisip, noapte si rasarit pe plaja alaturi de o prietena draga. putea fi oriunde, dar oricum Vama si faptul ca merg de pe la 9-10 ani acolo mi'a devenit foarte draga.

Laura spunea...

PAi cu siguranta vom merge sunt sigura de asta ! Doar sa ne dorim ,,,ATAT! Restul vine de la sine