1: Am alergat odata cu timpu`...: Cu Bevasta arzand`o hardcore wireless... P3
javascript:void(0)

luni, 23 iunie 2008

Cu Bevasta arzand`o hardcore wireless... P3

Ajungem la cort. Dormim vreo juma de oră, o oră, ne trezim căci ne era mult prea cald. Realizăm că am cheltuit pera mulţi bani, iar ne enervăm. Am făcut rost de ceva şi am continuat ziua. Am ajuns în Hand. Stând la masă apare George. Bem un energizant tare şi decidem noi plajă el fuge la somn. Hotărâm să ne`ntâlnim în acelaşi loc peste câteva ore. (în tot acest timp schimbări de priviri cu barul).

Ajungem pe plajă ne bucurăm de Vamă şi discutând de ziua anterioară am ajuns la concluzia că Hand`ul este un lo cunde te simţi ca în vama de odinioară. Ajungem la camping. Aveam ca vecini nişte francezi interesante pot spune… nu`i aşa, Raluca?

Ne`ntrebam ce să facem.. Stăm la camping, mergem unde? Ne`ntâlnim cu cine? Parcă am ajuns in Hand la cântarea celor de la Kumm. Au apărut şi George şi Tudor… apăreau dispăreau. Am ajuns cu toţii pe plajă la un vin… apoi prin Shire, şi apoi răsăritu` ne prinde pe nisip. Mereu mi`a plăcut să simt marea şi răsăritul soarelui… Tudor intră`n apă îmbrăcat, revine pe plajă, eu încă mă gândeam dacă voi intra sau nu, şi imediat m`m trezit in braţele lui deasupra apei… văzându`mă cum mă enervam încearcă să iasă din apă, se împiedică şi cădem amândoi. Fiind deja duminică dimineaţă, urma să plec acasă desculţă. Shoes`i mei un aveau de gând să se usuce. Noroc cu Raluca… (mersi..) Cu greu ne`am descurcat să plecăm. nu am mai găsit lumea s`o salutăm… am ajuns în Mangalia şi nu ne`ajungeau banii să plecăm în Cta. Noroc cu băiatu` de pe bus că ne`a lăsat aşa. Am găsit şi`un cort…

Pe scurt: nisip, valuri, pescarusi, rasarit, soare, luna, shire, hand, shrooms, salvamar, voie buna, ralucaà cel mai tare weekend in vama

Revin cu mai multe detalii data aviatoare ;)

Cu liniste, pace si respect

rux

Un comentariu:

Laura spunea...

Si bineinteles ca Laura se oftica de moarte ...Da las ca va prind eu vara asta , mai ales ca deja am incheiat un pact cu mare si deja ii sunt proprietara, deci CU SIGURANTA vom prinde marea in toane bune , si anume pe cea din VAMA VECHE si va urma partea a DOUA !!! De data asta cu Laura :D Te pup , maaa !!!