1: Am alergat odata cu timpu`...: Cum ar fi...?
javascript:void(0)

marți, 24 februarie 2009

Cum ar fi...?

“Cum ar fi fost viata mea… daca un om fara minte mi’ar fi trait viata?”

Caci bine sunt spuse de Covei si de Tanase…

Gandim mereu cum ar fi sa traim viata altora, al lui X sau al lui Y. Ne gandim cum ar fi sa dam timpul inapoi, alteori vedem cum reparam greselile facute in trecut, ne gandim cum ar fi viitorul daca am face altceva.

Vreau sa traiesc momentul cat pot mai bine, sa constientizez mai mult decat o data’n zi ca timpul in loc nu se opreste, ca amintirile sunt imagini din trecut pe care nu le pot retrai si ca secunda trece si nu’mi creez amintiri pentru atunci cand nu voi mai fi capabila.

nevoie acuta de somn, abundenta de vise infecte…

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cineva spunea odata asa:

"Sa nu regreti niciodata ceva ce ai facut, ci sa regreti ceva ce n-ai facut."

Atata timp cat privesti trecutul, nu vei fi in stare sa observi ori sa simti si chiar sa traiesti cum trebuie, nici prezentul nici viitorul. N-ai sa poti sa schimbi niciodata faptele deja consumate. Ideea e ca atunci cand trecutul te trage de maneca, sa fii in stare sa-l iei ca atare, ca pe o amintire pe cat posibil neutra si sa privesti inainte la ceea ce te asteapta. Fara comparatii, fara regrete dar cu intelepciunea si experienta trecutului.

Nu poti schimba ce a fost, poti doar sa eviti greselile care au facut ca ceea ce a fost sa fie asa cum a fost.

Te iubim ruxi ruxi :*

Gino spunea...

Orice cale pe care o alegi este cea corectă atât timp cât nu ştii încotro mergi. Mai bine e să îţi trăieşti viaţa ta şi să o iei pe drumul pe care îl crezi tu bun şi totul va fi bine. sfârşitul drumului trebuie să fie cel bun şi dacă sunt şi gropi în drum...ei bine eşti în România. Mereu vor fi gropi în drum.

Acelasi spunea...

Whatever you do, don't be another brick in the wall...

Anonim spunea...

ceea ce I was privire pentru, multumesc

rux spunea...

@Anonim..?