1: Am alergat odata cu timpu`...: stare de spirit....
javascript:void(0)

marți, 19 august 2008

stare de spirit....

"sunt bine", mi'a spus, in timp ce ochii sai evidentiau o tristete. o amaraciune.
"nu prea pot sa'ti dau crezare. ochii nu mint. "
"ochii nu mint, adevarat graiesti! dar te'ai gandit oare ca uneori prind o anumita nuanta; aceeasi nuanta indiferent de stare? Da, starea de spirit ciudata, in general. dar acum sunt bine, poate prea bine. vreau sa vad totul si vreau sa nu vad nimic; vreau sa aud totul si sa nu aud nimic, vreau sa simt totul si sa nu simt nimic, vreau sa vorbesc si sa nu spun nimic..."

"ce'ti doresti? ce te supara?"
"nimic. nimic nu ma supara. nimic nu doresc acum. poate doar putina liniste."
"trebuie sa vrei ceva! spune'mi ce'ti doresti. orice iti voi aduce! soarele si luna, plaja si mare, fulgerul si tunetul, muzica si versurile..."
"ma vreau inapoi. vreau calm si cer senin. vreau sa taci!"
"dar, !!"
"nimic. doar taci!"
am plecat nestiind cine era, ce era, de ce era, unde se afla si ce vroia. vibratiile transmise erau prea grele. am plecat... a fugit.

4 comentarii:

Gino spunea...

stare de spirit...de unde a venit asta? ce e spiritul? si daca spiritul nu moare, asta inseamna ca atunci cand iti moare trupul, aceeasi stare ramane pentru eternitate? filosofii la 8:58pm. Rux te omor ca vroiam sa ma bag la somn !

Laura spunea...

E de bine ..E de bine..E frumos. E bine. Noi ne-am intors . Am vorbit mult la telefon .Zic despre noi . Doua.
Am revenit . Suntem pe drumul cel bun..
De ce?
Pentru ca e buun....Ia muzica in sange, trage-o pe nas, bag-o in creier...Ia totul , iar spiritul educat va fi de catre tine,bine :)
Stay here!

George Colang spunea...

a plecat, dar fara tine.

rux spunea...

depinde... cine e povestitorul? cine e persoana in cauza? e vorba de un cuplu sau de prieteni? e vorba de persoane de sexe diferite sau de persoane de acelasi sex?
poate fi interpretata...intr'adevar
voi puteti sa va imaginati si sa va conturati ce poveste vreti.. eu o am pe a mea...si nu cred ca se aseamana cu nici o alta...