1: Am alergat odata cu timpu`...: adevar...libertate..
javascript:void(0)

luni, 11 august 2008

adevar...libertate..

am intreabat azi pe o persoana draga mie, de ce oamenii ocolesc sa vada adevarul si cand il vad il ascund si se ascund? raspunsul sau asa a fost de simplu si in acelasi timp complicat pt ca datorita lui se creaza alte cateva intrebari: din slabiciune si din interes. ocolesc sa il vada din slabiciune. poate. dar mai degraba din comoditate. este mult mai comod sa te adaptezi oricarei situatii decat sa schimbi ceva. interes? din pacate, mereu.
l`am mai intrebat cum se trateaza nebunia. nebunia e pentru oamenii slabi, pentru cei fara curaj mi`a spus el. oare? tot ce se poate! dar..vezi tu? depinde de nebunie; daca reprezinta o boala sau o stare. unii ascund multe sub scuza de "nebunie". altii vor sa se razvrateasca si sunt considerati nebuni. hai sa fim nebuni...dar nebuni in sensul de nonconformisti nu de oameni dementi, oameni ce sufera de o boala mintala. sa fim nebuni, sa fim liberi, sa visam, sa nu ne mai ingradim atat singuri...

6 comentarii:

Gino spunea...

are you crazy? No, but i'm looking forward to it! una din replicile mele preferate! frumos subiect! :*

Laura spunea...

nebunia...e o doza in fiecare...depinde cat o lasi sa iasa...

Anonim spunea...

O vorba pe care nu o pot uita niciodata "... singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun ..."

-vid

rux spunea...

toti suntem nebuni. nu toti suntem bolnavi. vorba Laurei "doza din fiecare"..
PS: James.. care esti?

Acelasi spunea...

lumea zice ca sunt nebun.. doar pentru ca sunt diferit.. pentru ca vad lumea in culori.. pentru ca inca visez.. ma bucur de nebunia mea in fiecare zi si sunt fericit.. de ar fi mai multi nebuni ca mine.. ( fara iz de lauda.. doar ca ma simt singur )

Laura spunea...

Hey Acelasi...si pe mine ma striga la servici "Laura e cu vama" deci ceva de genul plecata...Ah da si eu ma simt singura cam des...Dar lucrez foarte mult la autocontrol;) Totul vine din interior.
Enjoy our club;)