1: Am alergat odata cu timpu`...: -pot? -te invit!
javascript:void(0)

marți, 5 mai 2009

-pot? -te invit!

Frumos si cald. Aude sunete melodioase create de corzi. Deschide geamul larg. Razele soarelui ii joaca prin par, observa cum crengile se unduiesc in aroma cafelei. Se ridica usor, paseste incet, apoi se tranteste in mireasma zorilor de zi. asculta, zambeste savurandu'si cafeaua. Brusc, dupa un timp, muzica se opreste. Se uita in stanga, se uita in dreapta, dar nu isi mai pune intrebari. Este o dimineata prea grozava, spune. Cateva ore mai tarziu se vede inconjurat de multi oameni, de amici si de prieteni, de voie buna si de veselie. Zambeste pentru ca este, pentru ca poate, pentru frumusete, pentru sinceritate, chiar si pentru ipocrizie si pentru falsitate a ajuns sa zambeasca. Apreciaza altfel viata, stie ca zambetul si optimismul lui coboara bariere.

8 comentarii:

Laura spunea...

Zambetul poate trece orice bariera...si iti faci o cariera? Dupa ce treci de bariera?
Cariera de zambete ..:)
Frumoasa cariera :)
Respect,
LB

rux spunea...

cariera. bine spus. o cariera de zambete, un colier de bucurii

bine di spus spunea...

ca ajungi la cariera trebuie sa treci de bariera ca la bariera e un nene care nu te lasa fara echipament de protectie. serios.

sau...
cariera vine de la carii?
carii era?

rux spunea...

polisemia cuvintelor. o joaca. mai mult sau mai putin :)

Anonim spunea...

Foarte bine ca zambeste!

bine di spus spunea...

daca poligamia a fost interzisa...

Sandra spunea...

"...acel zambet care are puterea si capacitatea de a darui sincer din frumosul sau celor din jur..acel zambet care da pace, liniste,impacare..acel zambet sincer fata de mine, fata de tine, fata de ei..acel zambet pe care nu vreau sa il pierd daca il posed..acel zambet.."

Stylleru' spunea...

Zambetele..arme albe ale singuratatii, liante ale ascensiunii uneori necontrolata