1: Am alergat odata cu timpu`...: fuga`ndarat
javascript:void(0)

marți, 1 iulie 2008

fuga`ndarat

mult prea obosit, simte ca se scufunda... incepe sa vorbeasca singur... plin de vise goale ce nu`si gasesc sfarsitul. isi cauta sfarsitul? se simte ca un pui de gazela intre lei si hiene..
isi doreste sa gaseasca raspunsul la atatea intrebari. de ce`si pune atatea intrebari? se sufoca in timp ce incearca sa gaseasca solutii. mai are timp? ...cand totul trece cu o viteza nemarginita. nu mai e timp! incearca sa fuga si se impiedica. este calcat in picioare. nimeni nu i`ar fi oferit o mana de ajutor. poate ca niciodata nu a stiut sa ceara ajutorul. intr`un final se ridica. tot el. e singur. intuneric. cauta lume dar deja e prea tarziu. dimineata totul revine la viata. la banal. cei ce l`au calcat, cei ce nu l`au ajutat roiesc in jur. se aud voci "inca nu e prea tarziu"...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Inca nu e prea tarziu sa ajutam. Inca nu e prea tarziu sa fim ajutati. Oricum mai bine mai tarziu decat niciodata, asa se zice. Totusi uneori nu esti si nu esti si nu esti ajutat, dar probabil ca e mai bine asa avand in vedere ca nu cunosti consecintele dorintelor tale.
Trebuie sa ai coaie si ca sa te lupti in viata pt a face ceva deosebit,pt a depasi limitele (ajunge unul singur pentru a lancezi si a fi un membru normal al turmei) dar trebuie coaie si ca sa te impusti (exceptand impuscatul in momentele de nebunie). Asa ca data viitoare, omule, poate am sa-ti refuz ajutorul in a-ti realiza visele, pate nici n-am sa te ajut sa faci rost de pistol. Sau poate ca da.
bluemind-software.ro

Laura spunea...

Ajutor ..ajutor..ajutor...Si iarasi singuri , si din nou se intreaba de ce iarasi singur trebuie sa faca ceva anume...Pentru ca de asta avem doua maini si nu patru, pentru ca de asta avem un creier si nu doua, o inima si nu doua , si o gura cu care sa spunem cuiva , ceva , daca ne aude sau ne vede ! Si tot singuri vom gasi tot ce e al nostru si pe cel care va face sa nu ne simtim singuri!
P.S. si sunt de-acord cu Bogdan :)

wilde'n free spunea...

se poate sa aiba pe cineva langa el...

Anonim spunea...

pai poate chiar nu e prea tarziu, niciodata nu e prea tarziu

probabil se simtea foarte singur si atunci chiar ajuta sa fie cineva langa

-vid